Nyomorban élnek a nagysikerű film szereplői...

Képek - Végre lesz fedél a Gettómilliomos kis sztárjai felett?

Lakáskiutalást kaptak az indiai kormányzópárttól a Gettómilliomos című Oscar-díjas film mumbai nyomornegyedbeli gyereksztárjai, akinek otthonait a közelmúltban rombolták le.

Képekben a Gettómilliomos kis sztárja, Rubina Ali képgaléria

2009.05.31 08:00MTI - Fotó: zimbio.com

Az állam főminiszterének pénteki közleménye szerint Azharuddin Ismail és Rubina Ali Mumbai külvárosában egy-egy alacsonyabb jövedelműek számára épített lakást kapnak, ahova családjukkal hamarosan be is költözhetnek.

A lakások egyenként 8500 dolláros (1,7 millió forint) árát a kormányzó Nemzeti Kongresszus Párt városi irodája állja.

"A Kongresszus Párt regionális vezetője kijelentette, hogy ez a két gyermekszínész tehetséges, de a nyomornegyedben élnek, azért otthont kell kapniuk" - szerepelt Asok Csavan (Ashok Chavan) főminiszter közleményében.

Danny Boyle, a nagy sikerű film brit rendezője és Christian Colson producer a héten azért utazott Mumbaiba, hogy segítsenek a fedél nélkül maradt Ismailnak és Alinak.

Bejelentésük szerint Ismail számára meg is vettek egy lakást, s elmondták, hogy már Alinak is keresik az új otthont.

A főminiszter közleménye után nem derült ki, hogy Ismail családja végül a Boyle-ék által vásárolt vagy a hatóságok által kiutalt lakást veszi birtokba.

A filmesek korábban leszögezték, hogy gondoskodni fognak a produkció nagy szegénységben élő gyereksztárjairól, emellett félmillió fontot adományoztak egy nonprofit alapítványnak, amely Mumbai nyomornegyedeiben élő gyerekeket támogat.

Tudja meg, melyik neves hollywood-i színésznő állt össze a Gettómilliomos sztárjával!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.