Nem keresik az X-faktorosok

Malek Miklós magára maradt

A mentorok közül ő maradt leghamarabb versenyző nélkül, de úgy látszik, versenyen kívül sem árasztja el a sok munka korábbi csapatai által...

2011.01.03 14:29ma.hu / Napi Ász

A mentorok feladata nem ér véget az X-Faktorral együtt - ezt az RTL Klub népszerű tehetségkutatójának mind a négy zsűritagja többször is elmondta. De vajon mi a helyzet olyankor, ha a mentoráltak egyszerűen nem kérnek a segítségből?

A 3 csapat (Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)


Ez a különös helyzet állt elő Malek Miklós esetében, aki csak pár héttel az élő versenyek előtt tudta meg, a csapatokkal kell foglalkoznia.

A 12 döntős közül aztán épp az ő csapatától kellett elsőként búcsúznunk, Mimit és Gergőt pedig meglepő gyorsasággal követték a Nyári lányok, vagy ahogy a műsorban emlegették őket, a Summer Sisters, majd a félidő környékére a Non Stop kiesésével Malek Miklós a szombat estéket leszámítva végleg feladat nélkül maradt.

Az Amerikából hazatért zeneszerző és zenei producer akkor is és azóta is többször hangoztatta: bármiben a tehetségkutatóban feltűnt csapatok segítségére lesz, de ezidáig még egyik duó vagy együttes sem kereste őt fel ilyen kéréssel - tudta meg a Napi Ász.

Igaz, a műsor vége óta egyelőre csak nagyon rövid idő telt el, de ahogy mondani szokás, addig üsd a vasat, míg forró. Márpedig ha a korábbi versenyzők már most nem kérnek a segítségből, később lehet, hogy túl késő lesz...

X-Faktor 2011!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.