Zamata, íze, hangulata vonzza az énekest

Pataky Attila: Magáért az italért teszem

Hamarosan itt az újév - mindenki készül a szilveszterre. Az Edda énekese azonban nem görcsöl rá a bulira, inni pedig magáért az italért szeret.

2010.12.29 06:29ma.hu

Az elmúlt időszakban voltak kihagyások a fellépések terén, ezért most szilveszterkor is dolgozik Pataky Attila, ahogyan szinte mindig. Szereti a sikert, jó érzés a taps, a szeretet, és hogy ezzel még pénzt is keres, az véleménye szerint jó ómen az új évre.

Ha buliról van szó, nem görcsöl viszont, ha fáradtabb, kevesebbet iszik, olykor egy pohár bor is elég. Mint mondta, nagyobb alkalom kell ahhoz, hogy nagyobb mennyiségű alkoholos italt fogyasszon. Magáért az italért iszik, hiszen az íze, a zamata, a világa vonzza. Honnan jött, miért, kinek a szemébe néz, amikor koccint.

Fotó: rtlklub

Az Edda frontembere fellépés előtt csak annyit iszik, hogy jókedve legyen. Aztán éjfélkor koccintanak. Most igyekszik mértékletes lenni az ünnepléssel, mert másnap Mága Zoltán nagykoncertjén is fellép. Kevés itallal is lehet jó a buli, a hangulattól függ - mondta el Pataky Attila a stop.hu-nak.

Az Edda idén tartotta nagykoncertjét megalakulásának harmincadik évfordulójára is, így Patakyéknak bőven jutott a buliból.

A frontembernek azonban ebben az évben kisebb megpróbáltatást jelentett a fellépés - Attila az együttes központi figurájaként a legtöbbet mozog a színpadon, és a csapatot is ő irányítja.

Csakhogy a zenész nemrég szívinfarktuson esett át, vigyáznia kell magára. Mint mondta, könnyebb súlyokkal és kardio-edzésekkel is készült a bulira. Sokat jelentett Pataky Attila számára, hogy kedvese, Orsi mindenben mellette állt.

Az énekes rajongva beszél a párjáról, akivel minden kedvtelését tudja együtt csinálni, a lány rendszeresen elkíséri a fellépésekre is az Edda sztárját.

Egyelőre sem Attila, sem Orsi nem tervezi a kapcsolat komolyabbra fordítását, a lány ráadásul a hét első napjaiban Veszprémben dolgozik.

Pataky táltossal igyekszik elhajtatni vesekövét

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.