Nem szent a magánélet?

Intim perceket tereget ki Peller Mariann

A hallgatottságnak jót tesz, de vajon párja is egyetért Peller Mariann nyíltságával, amivel a fél ország előtt teregeti ki legmeghittebb közös perceiket?

2010.12.22 17:29ma.hu / Napi Ász

Tisztában van a showbiznisz egyes következményeivel, ezért egyetlen alkalom után még nem tiltakozott Peller Mariann kedvese, de az egyik reggeli rádióműsort hallva azért megjegyezte, hogy nem örülne neki, ha visszatérő téma lenne kettejük szexuális élete.

Egy héttel ezelőtt még csak közvetve pattant ki Mariann egyik titka, miszerint a szomszédok finoman megemlítették, hogy a kelleténél kissé hangosabban áldoznak a test örömeinek, de ezt még nem ő maga mesélte élő adásban, csak egy kollégája pletykálkodott az éterben, aki baráti körben lett beavatva a kínos titokba.

Peller Mariann és Csonka András - még az RTL Klub Reggelijében (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)


Ezzel el is ült volna az ügy, ám a civil foglalkozású férfinak most azzal kellett szembesülnie, rádiós sztárpárja újabb intim részletekről lebbentette fel a fátylat. Ezúttal már ő maga számolt be élő adásban egy wellness-hétvége mozzanatairól, különös hangsúlyt fektetve a jakuzzira, ahol több órán keresztül kényeztették egymást a habos vízben.

Mariann és párja kevesebb, mint fél éve járnak, ezért különösen meglepő, hogy mennyire kiteregeti a viszonylag friss kapcsolatot az RTL Klub volt műsorvezetője, de ő azzal védekezik, hogy a nyíltságot a vezetőség követeli meg tőlük. Azt viszont elismerte, hogy a rádió mikrofonja mögött ülve könnyebb is ilyen dolgokról beszélni, mert ami ott elhangzik, az nem jelenik meg azonnal nyomtatott formában.

Hogy ezt vajon miből gondolja a szőke műsorvezető, az rejtély, talán nem olvas újságokat, de a jakuzzihoz járó pezsgő és eper története nagyon is jól láthatóan jelent meg, például a Napi Ászban, és most már a ma.hu oldalán is. Vagy lehet, hogy ez nem számít nyomtatásnak?

Peller Mariann még most is belepirul

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.