A sztár szerint hétköznap nem jó lerészegedni

Peller Mariann tudja: ott van a levegőben a szex illata

Peller Mariann nem szeretné elmondani, milyen kérdéstől borulna ki, mert akkor a riporterek úgyis azonnal azt tennék fel neki - Végül kibökte: konkrét szexuális szokásairól nem beszélne, és a szex illatáról bonyolódott vitába.

2010.03.22 06:40juj.hu

A juj.hu Peller Mariannt kérdezte arról, hol van az ő tűréshatára. Például riporterből.

Mariann kifejtette: nem szeretné elmondani, milyen kérdéstől borulna ki ő, mert akkor a riporter úgyis azonnal azt tenné fel neki. De azért végül kibökte: konkrét szexuális szokásairól nem beszélne.

Általánosságban azért csak elárulta: heteroszexuális. Ezután némi eszmecserét folytatott a riporterrel arról, hogy a levegőben mindig ott van-e a szex illata - szerinte ott van és kész. S végül még az is kiderült, Mariann szerint hétköznap nem jó lerészegedni.

Peller Mariann is levetkőzne?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.