"Nehéz róla leimádkozni a ruhát"

Nem elég feszes Peller Mariann teste?

Azon hírességek sorába mostanában több sztár is beállt, akik igent mondtak egy férfimagazinos, erotikus fotózásra - Peller Mariann nehezebb eset, de talán most, hogy már nem lesz a Reggeli műsorvezetője, beadja derekát?

2010.04.12 12:53ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Szépnek tartja Peller Mariann arcát, de nem tudja, milyen a teste - fejtette ki az egyik népszerű férfi magazin főszerkesztője, Pantl Péter. Ha szívesen levetkőzne, örömmel vennék a lapban, de egyelőre nem tárgyaltak erről a szőke sztárral.

Peller Mariann az érdeklődésre azt mondta, még nem áll készen a nagy "attrakcióra". Nem tartja elég feszesnek a testét, ha egy újság felkénté, akkor elgondolkodna. Semmiképp sem egyedül döntene, több ember véleményét kikérné. Egyébként úgy véli, minden nőnek járna egy ilyen fotózás, neki is jólesik, hogy megjelentetnék a képeit - adta hírül a Napi Ász.

A minap derült ki, hogy Peller Mariann és Horváth Éva már csak április végéig vezeti a Reggeli műsorát. Velük együtt azonban az RTL Klub szinte egész sajtóosztályától megvált.

Mariann és Éva helyett a szülési szabadságáról visszatérő Lilu, illetve Erdélyi Mónika ülhet be a műsorvezetői székbe.

Utóbbi kilenc év után kénytelen volt búcsúzni kibeszélőshow-jától, amellyel majdnem kétezer adást csinált végig. A stáb tagjaival együtt tortával és könnyek között ünnepelte a magyar televíziózás eddigi leghosszabb talkshow-ját.

A Reggeliben Lilu és Mónika mellett marad Ördög Nóra, Szujó Zoltán, Csonka András és Hujber Ferenc.

Peller Mariann egyébként a rá nézve nem túl kellemes döntést követően úgy fogalmazott, ő jó emlékekkel távozik a Reggeliből. Pályakezdőként jobb munkáról álmodni sem mert, és reméli, hogy az ott szerzett tapasztalatait a jövőben is hasznosíthatja.

Peller Mariann érezte, hogy rossz hír lesz...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.