Nyilvánossá váltak a műsorvezető intim pillanatai

Peller Mariannt figyelmeztették: túl hangos a szex!

Rádiózik és már tévéműsort is vezet a csinos szőke Peller Mariann, akit azonban nemrég sikerült alaposan zavarba hozni adásban.

2010.12.17 08:12ma.hu / Napi Ász

Reggelente a Rádió 1-en a Kukori című műsorban hallani Peller Mariannt - imádja a munkáját, de nehezen kel fel reggelente. Mint mondja, a stúdióban levő hangulat és a társaság azért kárpótolja. Felszabadító érzésnek tartja, hogy a rádióban nem látják az embert, olyan sztorikat is elmond, amit a tévében nem - vallotta be Mariann, aki azóta már újra látható műsorvezetőként is a képernyőn, egy rövid esti műsorban.

"Bevállalós" sztorija azért okozott némi zavart a lány számára. Egy reggel elejtett egy történetet a kollégák közt, amit viszont később Happy Endre élő adásban felhozott. Kiderült, hogy Mariannt és párját egyszer már figyelmeztették a szomszédaik: más is hallja a szerelemi légyottjaikat!

Mariann fülig pirult. Mint mondja, az éterben szerencsére elszáll a szó, ezért szerencsésebb a rádió - de amikor megtudta, hogy ez elhangzik műsorban, felhívta a párját, hogy számítson rá!

A férfi azonban nagyon jól vette. Azt mondta: ez showbiznisz, nyugodtan elmesélheti, nincs semmi gond, ha nem ismétlődik rendszeresen ez a téma...

Mariann egyébként óvja magánéletét, párja kérésére, aki nem szeretne a nyilvánosság előtt élni. Idén karácsonyoznak együtt először - adta hírül a Star magazin.

Peller Mariann és Csonka András - még az RTL Klub Reggelijében (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)


Peller Mariann korábban a Reggeli című műsorban kérdezgette a meghívott vendégeket. Szerette a munkáját, ám tavasszal a szülési szabadságáról visszatérő Lilu, illetve Erdélyi Mónika - aki nyolc év után búcsút mondhatott saját show-jának - miatt ő és Horváth Éva is távozni kényszerült.

Mint Peller Mariann elmondta, jó emlékekkel távozott a Reggeliből, pályakezdőként jobb munkáról álmodni sem mert. Tapasztalatait természetesen a jövőben is hasznosítani szeretné.

A szép szőke műsorvezető azonban még a Reggeli sztárjaként sem mondott igent egy felkérésre. Az egyik férfimagazin főszerkesztője akkoriban kifejtette, szívesen vennék a lapnál, ha Mariann is pózolna náluk, de egyelőre még nem tárgyaltak a csinos műsorvezetővel. Elmondta, nagyon szépnek találja Mariann arcát, de nem tudja, milyen a teste.

A szőkeség ezt hallva elárulta, hogy ő bizony még nem áll készen ilyen "attrakcióra". Nem tartja eléggé feszesnek a testét, de ha felkérné egyik férfimagazin egy fotózásra, elgondolkodna.

Abban biztos volt, hogy nem döntene egyedül, több ember véleményét is kikérné. Úgy gondolja egyébként, hogy minden nőnek járna egy ilyen fotózás, neki is jólesne, ha megjelentetnék a fotóit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.