Mexikóban telelt a bikinis színésznő

Leleplező fotók: Cameron Diaz gyűröttebb, mint valaha

A filmekben mindig csodaszép nőként jelenik meg, de smink és megfelelő öltözet nélkül nem is értjük, hogy lehet ekkora sztár ez a nő?

Cameron Diaz Mexikóban telel - de a bikini rossz választás volt! képgaléria

2010.12.21 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic

Ideje lenne összeszednie magát Cameron Diaznak, mert ezzel az elhanyagolt külsővel nehéz lesz neki megtartania régi-új barátját, Alex Rodriguezt. Márpedig ha a korábbi tendencia ezúttal is folytatódik, akkor bizony még négy és fél évig ki kell húznia a baseball-játékos mellett.

Korábban a színésznő ugyanis azt nyilatkozta, hogy szerinte nem létezik örökké tartó szerelem, valójában öt évnél tovább egyetlen pasi mellett sem tud megmaradni. Ennek megfelelően persze feltűnően gyakran jelenik meg újabb és újabb hódolókkal, akik viszont otthonosan forognak a sztárvilágban, a hétköznapi embernek már-már az az érzése támad, hogy ugyanazok a szereplők mozognak, csak mindig másképp állnak párba.

Cameron például feltűnt a nála jóval fiatalabb Justin Timberlake és Matt Dillon oldalán is, ők el tudták volna képzelni a holtomiglan-holtodiglant is, de a szőke szépség nem akart oltár elé állni, jelenlegi partnere pedig, akivel hol összejön, hol szakít, korábban Madonnát és Kate Hudsont halmozta el bókjaival és kitüntetett figyelmével.

Cameron Diaz lebukott

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.