"Ki akar 80 évig ugyanazzal lenni?"

Szexi fotók - Keményen beszólt: Cameron Diaz öt évig bír egy pasit!

A szexi szőke színésznő nem igazán hisz a sírig tartó szerelemben - Cameron Diaz nem egy hírességgel folytatott már kapcsolatot, s úgy tűnik, öt év alatt mindenkit megun.

Cameron Diaz szexi fotósorozata az InStyle-ban! képgaléria

2010.07.27 15:27ma.hu

Nem hiszi, hogy tizennyolc-húsz éves korig meg kéne találni az Igazit, összeházasodni vele és élete végéig így élni - szögezte le Cameron Diaz, aki szerint lehetetlen ennyi ideig szeretni egymást.

A szupersztár az InStyle magazinnak azt mondta, mindez csak egy tévhit a társadalomban. A 38 éves Diaz sosem ment férjhez, ellenben számos szerelme volt.

Fotó: askmen.com

Köztük a nála fiatalabb Justin Timberlake, Jared Leto, Matt Dillon is, utóbbiak az oltár elé is vezették volna.

Manapság Madonna és Kate Hudson exével, Alex Rodriguez baseball-játékossal látni. Lehet, hogy ő a jelölt a következő öt évre?

A színésznő szerint ugyanis a legokosabb öt évig együtt lenni valakivel - aztán megint ötig egy másikkal. Úgy véli, kevesen lehetnek, akik szeretnének 80 évig ugyanazzal az emberrel élni.

A mai ember valósággal retteg tőle, hogy 20-30 évet egy emberrel éljen le, de ha ez így van, minek erőltetik - fogalmazott Diaz.

Az InStyle magazinban a sztár azt is kifejtette, hogy az élet hosszú, a szerelem is tarthat örökké, de nem mindig azzal az emberrel élünk együtt, akit örökké szeretünk...

Cameron Diaz jelenleg éppen pasi-mentes időszakát éli. Mint mondta, elmúlt három éve rádöbbentette arra, hogy most egy kicsit szünetet kell tartania...

Cameron Diaz nyíltan élvezi

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.