Egészséges étkezés, torna és szeretkezés!

Fotók - Szexszel tartja fiatalon magát Cameron Diaz

Sok hírességgel kapcsolatban felmerül a kérdés - Így a szép szőke színésznőnél is: vajon minek köszönhetőek gyönyörű, hosszú lába és millió dolláros mosolya? Nos, Cameron Diaz szerint a titok nyitja az ágytorna.

Cameron Diaz mellbimbója kiesett a bikiniből! képgaléria

2010.06.14 11:30ma.hu

A 37 esztendős szupersztár arcbőrét talán lehetne kritizálni - hiszen számos lesifotót láthatott már róla a nagyérdemű, s bizony Cameron Diaz smink nélkül igen megviseltnek tűnik. Formás alakjára, fitt lábaira és mosolyára azonban nem lehet panasz!

Cameron szerint mindennek a titka a szex, abból pedig jó sok. Az angol Vogue-nak adott nyilatkozatában a színésznő azt részletezte, természetesen butaság lenne és nem is szeretne 25 évesnek kinézni, de az tény, hogy korához képest igen csinos és kívánatos.

A fiatalság nyitja véleménye szerint, hogy edzésben tartsuk magunkat, étkezzünk egészségesen, igyunk elegendő folyadékot, nevessünk sokat, és rendszeresen szexeljünk!

Természetes velejárója életünknek, egészséges, és fitten tart - vélekedett Cameron Diaz. A szép színésznő a Vogue-nak elárulta, eddig nem szorult rá plasztikai műtétre. "De meglátjuk. Sosem mondom semmire azt, hogy soha" - vallotta be Cameron.

Bár a szexről áradozott, Diaz-ból nem sokat lehetett kicsikarni a jelenlegi szerelmi életéről. A színésznőt legutóbb a baseball-sztár Alex Rodriguez-zel hozták hírbe.

Cameron a kérdésre, miszerint szerelmes-e, azt válaszolta: "Igen, szerelmes vagyok - szerelmes vagyok az életbe!"

Korábban évekig komoly kapcsolatban volt a nála jóval fiatalabb énekessel, Justin Timberlake-kel.

A Bad Teacher című filmben nemrég együtt játszottak. Diaz nem akart részletekbe bocsátkozni azt illetően, hogy csupán a forgatásra újították-e fel kapcsolatukat, vagy egyébként is...

Saját karakterével Cameron meg van elégedve, mint a Vogue-nak bevallotta: egyik legjobb szerepének tartja a Bad Teacher-ben alakított tanárnőt.

Cameron Diaz kiütötte Tom Cruise-t!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.