Búcsút int a kopaszságnak a színész

Hoppá! Bajor Imre "hajasbaba" lesz!

Nemrég még súlyos depresszióval küzdött, most meg akkora lendülettel vetette bele magát ismét az életbe, hogy még a hiúságának is engedett: hajbeültetésre vállalkozott a színész!

2010.12.21 17:29ma.hu / Napi Ász

Bajor Imréért néhány hete nemcsak a szakma szorított, de együtt drukkolt neki az egész ország, amikor kiderült, hogy súlyos depressziója miatt kórházi kezelésre szorult, és szó szerint már a halálra készült. Ám a biztató szavak, a barátok közelsége és a szakemberek segítsége meghozta az eredményét, Bajor Imre újult erővel és lendülettel tért vissza mind a képernyőre, mind a színpadra, tele van tervekkel és humora is a régi.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ám még így is meglepő, hogy mire vállalkozott a minap: hiúsága erősebb volt az orvosoktól való félelménél, ezért elhatározta, elég volt a kopaszodásból, itt az ideje, hogy dús üstökkel hódítsa meg közönségét.

A stop.hu beszámolója szerint a Kicsi Huszárnak összesen 4000 szál haját kellett átköltöztetni az eddig tar részekre, igaz, a hajhagymák egyelőre pihennek, „szokták az új helyüket”, így aztán az eredmény csak valamikor jövő nyáron lesz látható. A színésznek azonban kifejezett kívánsága volt, hogy a többi haját addig se vágják le, ennek szakmai okai is vannak, nevezetesen a színházi és tévés szerepléseknél furcsán hatna a hirtelen arculatváltás.

A több órás türelemjáték nemcsak a hajszálak átpakolását végző orvos kitartását tette próbára, a színésznek ezalatt nyugton kellett maradnia, de nem unatkozott túlzottan: mialatt kivették az alkalmas hajszálakat eredeti helyükről, Bajor két filmen és a vacsorán esett túl, majd egy újabb filmbe kezdett bele, hogy felkészüljön az egyébként meglepetésére teljesen fájdalommentes procedúra további részére.

Nyáron, ha hiszik, ha nem, már egy hajas babát fognak viszontlátni a TV képernyőn” – örvendezett a stop.hu-nak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.