Betegsége óta még az ág is húzza...

Megdöbbentő - Bajor Imre most a lépcsőn gurult le!

Hatalmasat esett a színész a napokban - Bajor Imrére szemmel láthatóan rájár a rúd. Nem elég, hogy komoly betegséggel küzdött, melyből már kezdett felépülni, egymás után érik a balesetek.

2010.06.09 09:40ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Januárban rossz idegállapota miatt kórházba kellett szállítani a népszerű színészt, ám mióta a felépülés útjára lépett, egyre-másra érik a meghökkentő balesetek. Bajor Imre ezúttal a lépcsőről esett le az esős időben. Az ujjai megsínylették a dolgot.

Mint mondja, már örül, ha van olyan hete, amikor nem töri kezét-lábát! A végtagjain bizonyos ujjait már mozgatni sem tudja. Ötvenegy éven át nem küzdött problémákkal, most pedig csőstül jön a baj. Amihez nyúl, az tönkremegy - kesergett a színész. Nagy erőt ad azonban neki, hogy ma már színpadra állhat. Viccelődve megjegyezte: ha közönség nem lenne, csak a Karib-szigeteken tudná elképzelni az életét - adta hírül a Napi Ász.

Bajor Imre január óta igyekszik teljesen felépülni betegségéből - tavaly nyáron még felhőtlen volt az élete, ám néhány hónappal később eltörte a bokáját, majd pedig idegi kimerültséggel kellett kórházba szállítani.

Súlyos depresszió gyötörte, és ma sem érti, miért nyújtotta be a sors a számlát. Úgy érzi, 52 éven át mindene megvolt, majd egyszercsak mintha minden összezavarodott volna. Pofont kapott a sorstól.

Bajor Imre szerint a színészek sokkal érzékenyebben reagálnak mindenre, az örökös túlhajszoltság és megfelelési kényszer felemészti az idegeket. Nála is elszakadt a cérna.

Mint mondta, felépülésében nagy segítsége volt a neje, Ildikó is, aki határozottságával rángatta ki őt céltalanságából és életuntságából. Még azzal is megfenyegette, hogy ha Imre így folytatja, elválik tőle.

Aztán a színészt pár hónapja ismét baleset érte: az izzó lávakövekre esett saját háza szaunájában. Annyira megégette farpofáit, hogy ülni alig tudott....

Bajor Imre hálát ad Istennek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.