"Hála Istennek, hogy még itt állhatok"

Bajor Imre: A történteket el kell felejteni!

A színész megdöbbentő őszinteséggel vall az elmúlt hónapok szörnyű történéseiről, és a kilábalásról.

2010.06.07 13:40Tabu tv

Még januárban tudtuk meg, hogy - állítólag a nagy stressz hatására - mentővel kellett kórházba szállítani a színészt, de Bajor Imre ezután is többször lett rosszul, és a depresszió tünetei is jelentkeztek nála.

Ma már újra dolgozik: két darabban is játszik, és újra boldogan ad interjút.

"Visszatértem a színházba, elég jól elviselek két előadást is, ami azért 6 óra és 120 oldal. Elég jól bírom hál' istennek, de tudomásul kell venni, hogy a jó Isten most ezt akarta... Ezután remélhetőleg majd lesz sokkal jobb dolog, és akkor az ember végre boldog tud lenni!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Bajor Imre.

"Már nincs szükségem otthoni pihenésre, különben sehová sem mennék. Megy tovább az élet, a történteket pedig el kell felejteni! Általában azoknak a túl érzékeny paliknak, mint amilyen én is vagyok, mindig párosul a dolog egy kisebb fajta depresszióval is, ez a világ legtermészetesebb dolga, nem kell komolyan venni! Nekem most a közönség, a feleségem, a barátok és a gyerekek segítenek a legtöbbet, nagyon sokat jelent, hogy mellettem állnak!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Bajor Imre, aki szerint sokan sokkal rosszabb helyzetben vannak, mint ő.

Bajor Imre egyáltalán nem szeretné sajnáltatni magát, bár tagadni sem tudja, hogy az elmúlt időszak hajtása teljesen kikészítette.

"Jó Istennek hála, hogy még itt tudok állni, és elvagyok!" - tette hozzá a Tabu Tv internetes videójában a színész, akinek mindenki szorít a mihamarabbi felépülés reményében.

Megfenyegették Bajor Imrét?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.