Mit szólnak az emberek Bernihez és Attilához?

Videóval - "Nem szép, hogy nős férfival kezdett" Gregor Bernadett?

Vajon mit szólnak a járókelők Gregor Bernadett és Magyar Attila kapcsolatához? Sokan elítélik a színésznőt, de olyan is akad, aki támogatja döntésében.

2010.12.05 09:00Tabu tv
Gregor Bernadett - Fotó: Pink.hu

Elhagyta második gyermeke apját Gregor Bernadett. Úgy hírlik, a Budaörsi Játékszín Mágnás Miska című darabjának próbái alatt szerettek egymásba kollégájával.

Az új kedves ugyanis nem más, mint Magyar Attila, akit sokan a Nyuszó-muszó reklámból ismerhetnek. A két színész vállalta érzéseit, már családjaiknak is bejelentették, hogy összekötik életüket.

Gregor Bernadettnek nem az első házassága ér véget. A színésznő háromszor ment férjhez és két gyermeke van.

Két fia két különböző kapcsolatból született, a most 14 éves Bence édesapja, aki nőgyógyász volt, már a színésznő terhessége alatt külföldre ment dolgozni.

A Tabu tv azt kérdezte a járókelőktől, hogy mit szólnak ahhoz, hogy mindkét színész kilépett a házasságából a másikért.

A legtöbben elítélték Gregor Bernadettet azért, mert nős férfival kezdettett, de persze voltak olyanok is, akik támogatták a döntésében... Nézze meg Ön is az utca emberének véleményét a tabutv.hu videójában!

Új párjától is gyermeket szeretne Gregor Bernadett

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.