Kénytelen a házimunkába belejönni a színész

Kettesben maradt fiával Németh Kristóf!

Németh Kristóf rá van kényszerítve, hogy gyakorolja a házimunkát - A Barátok Közt sztárja ugyanis kettesben maradt Lócival, a fiával.

2010.11.24 06:29Kiskegyed - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Felesége Londonban élő testvéréhez utazott, így Németh Kristóf egy időre kettesben maradt kisfiával.

Igaz, eddig is minden szabadidejét családjával töltötte, de a házimunkákba korábban alig-alig kóstolt bele.

- Három hét egy örökmozgóval 24 órás szolgálat. Eddig nemigen főztem-mostam Lócira, most ebbe is beletanultam. De még mindig jobban megy a hancúrozás, a közös játék. Együtt alszunk, együtt eszünk, nagyon összenőttünk - mesélte a Barátok Közt sztárja a Kiskegyedben.

"Tekinthetjük ezt az időszakot főpróbának is. Niki hatodéves az orvosi egyetemen, jövőre diplomázik, úgyhogy akkor is nagy szüksége lesz majd a segítségemre" -
mondta Németh Kristóf mosolyogva a Kiskegyedben. 

Németh Kristóf ma már tudja...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.