Megdermedt a félelemtől a Barátok közt sztárja

Lóci üvöltve könyörgött - Szellemek jártak Németh Kristóféknál!

Nem egészen úgy sikerült a Barátok közt sztárja és családja londoni látogatása, ahogyan várták - A kezdeti lelkesedés után megdöbbentő élménnyel távozott a család!

2009.12.04 12:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Régóta készült már a brit fővárosba Németh Kristóf a nejével és kisfiával - Niki testvére Londonban él, így ő a gyermekükkel napokkal korábban kiutazott.

Miután Kristóf is megérkezett, átköltöztek egy szállodába, hogy kényelmesebben elférjenek. Amint azonban felértek szobájukba, kisfiuk, Lóci üvölteni kezdett, és könyörgött, menjenek ki az utcára. Ne értették a viselkedését, maradtak.

Másnap holtfáradtan értek vissza városnéző túrájukról, és amikor be akartak jutni a szobába, nem nyílt az ajtó. A recepción közölték velük, hogy ők ott se laknak. Csak a kifizetett számlával tudták bizonyítani, hogy valóban ott szálltak meg.

Amikor új kártyát kaptak és sikerült bemenniük a szobába, nemsokkal később hatalmas robajjal becsapódott az fürdőajtó, és belülről kulcsra záródott. A helyzet előtt a szálloda dolgozói is értetlenül álltak. A családot azonban a dermesztő kaland nem riasztotta el, hogy még visszamenjenek Londonba - mesélte Németh Kristóf a Hot! magazinban.

A Barátok közt Gézájának élete teljesen átértékelődött, amikor megtalálta élete párját és megszületett közös gyermekük.

Németh Kristóf nemrég vallott arról, micsoda örömet okoz számára, hogy egy édes, egészséges kisfia van és boldog házasságban él a párjával, Nikivel. Ennél többet nem is kívánhatna.

A színész hozzátette, persze ehhez hozzá tartozik, hogy a szakmai élete is rendben van. Tíz éve ugyanannak - a Budapesti Kamara Színháznak - dolgozik, csaknem minden este valamelyik színpadon van, persze az évad közben.

Ezen túl estéről-estére látható a Barátok közt sorozatban, mely komoly ismertséget hozott számára évekkel ezelőtt.

Németh Kristóf úgy véli, nagy kitartásra, hosszú távú gondolkodásra, fizikai- és konfliktustűrő képességre valamint lelki energiákra van szükség ahhoz, hogy a pályán jól működjön az ember.

A Barátok közt sztárja valóra váltotta halott édesapja álmát...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.