"Az epilálás a középkori kínzások egyike"

Németh Kristófot a nejlonzokni lohasztja le!

Nem nehéz csőbe húzni a teremtés koronáit sem - Néhány érdekes villámkérdéssel zavarba lehet hozni őket. Németh Kristófot és Szőke Zoltánt női dolgokkal tették próbára.

2009.04.10 08:40

Tisztességgel állta a sarat a Barátok közt két sztárja, ugyanakkor bepillantást engedtek magánéletük apró titkaiba is a Hot! magazin villámkérdésein keresztül.

Németh Kristóf és Szőke Zoltán az epilálással kapcsolatban negatív véleményt fogalmaztak meg. Berényi Miklós megformálója szerint olyan mint a borotválás, csak marhára fáj. Kristóf ezt a középkori kínzások egyikének tartja, és furcsa perverziónak tekinti, ha egy férfi így szőrtelenít - adta hírül a Hot magazin.

A "férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út" elvről Szőke Zoltán úgy vélekedik, a nők ezzel kapcsolatban nem tévednek, amennyiben az ételt az ágyban készítik el, miközben nem is a szívükre vágynak. Géza alakítója szerint azért a hölgyek a kissé lejjebb helyezkedő fontos testrészükre is gondoljanak - fejtette ki a két sztár a Hot!-ban.

A lapban az is kiderült, mit tartanak leginkább vágyölő holminak. Zoltán a rózsaszín csipkés bundabugyira voskolt, míg Kristóf szerint nincs rosszabb a nejlonzokninál, különösen térdig érő magasságban.

A kérdésre, vajon mit szólnának, ha párjuk kövérnek találná magát, Szőke Zoltán úgy reagált: megint azt akarja, hogy hazudjon neki? Míg Kristóf viccesen megjegyzi, elmeorvoshoz küldené a nejét, Nikit.

A gyermekek a legkényesebb kérdéseket Zoltán szerint inkább az édesanyjuknak teszik fel, míg Németh Kristóf az "ugye mindenre felülünk a vidámparkban?" kérdéstől készül ki leginkább...

A Hot! magazin megírta: a férfi GYES-ről eltérő a véleménye a két sztárnak. Berényi megformálója végre kipihenné magát, ha neki kéne otthon a gyermekkel foglalatoskodni, míg Géza megszemélyesítője szerint ez olyan, mintha egy nő dolgozna bányában.

A női főnöknek egyikük sem túlzottan örülne, a kozmetikusról azonban másként vélekednek. Zoltán nem jár ilyen helyre, Kristóf azonban szokott, de irtózik a kezelésektől. Pedig az arctisztítást nem ússza meg.

A barkácsolás nem szenvedélye a két színésznek otthon, tévét pedig egyikük sem tenne a hálószobába. Mindketten úgy vélik: hadd üljön az asszony volán mögé!

Az is kiderült, egy kis bor vagy sör sosem hiányozhat a két család otthonából az esti hangulathoz - írja a Hot! magazin.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.