Gyerekkel már átértékelődnek a dolgok

Németh Kristóf: A konfliktusokból lesz valami mindig...

A barátok közt Gézája őszinte vallomást tett a minap, és arról beszélt, hogy átértékelődnek a dolgok, ha az ember megtalálja a párját, és ha gyermeke születik.- "Azt hiszem, hogy sokszor az ember, ha valakiben valamit nagyon nem szeret, akkor az azért van, mert a saját elevenjére tapint, csak a másikban látja meg adott esetben." - véli Németh Kristóf.

2009.08.31 14:40ma.hu

- "Átértékelődnek ám a dolgok, ha az ember megtalálja a párját, és ha gyermeke születik. Hogy ilyen csuda édes, teljesen egészséges kisfiam van, és egy boldog házasságom, ennél sokkal többet nem is kívánhatok. Ehhez persze hozzá kell tenni azt, hogy azért könnyű ezt mondani, mert nekem rendben van a szakmai életem is. "- mesélte a Sztárportrénak a színész.

- " Boldog lehetek azzal, hogy 10 esztendeje ugyanannak a színháznak - a Budapesti Kamara Színháznak - vagyok a tagja. Csaknem minden második este - évad közben -, valamelyik színházunk színpadán vagyok. Az a televízió-sorozat, amiben estéről estére láthatnak a kedves nézők, egy meglehetősen komoly ismertséget és egy viszonylag komoly népszerűséget is hozott.

Az egész pálya úgy működik, hogy baromi nagy kitartásra van szükség, és nagyon hosszú távú gondolkodásra. Nagyon komoly lelki energiákra, fizikai tűrőképességre, és konfliktustűrő képességre. Még talán azt is megengedem, hogy konfliktuskeresés bizonyos értelemben, mert a művészi pálya olyan, hogy itt a konfliktusokból lesz valami mindig. Az egészséges konfliktusokról beszélek, nem ellenségeskedésről. Abból születik mindig egy új gondolat.
"- mondta Németh Kristóf.

Keresztapám, aki református lelki pásztor, idézett egy mondást:

- " Ha valaki megérti ennek az igazságát, akkor szerintem bölcsebb ember lesz. Valaki egyszer - egy francia gondolkodó - úgy mondta, hogy minden kompromisszumban két gondolat hal meg. Egy jó, és egy egészséges konfliktusban pedig, mindig két gondolatból születik egy harmadik. Ezt például a művészi alkotófolyamatban egy nagyon egészséges dolognak tartom. "

Németh Kristóf élete megváltozott!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.