Semmit sem vállal nyárra a színész

Munka nélkül lesz Németh Kristóf!

Ez az első eset, hogy a Barátok közt Gézájának semmilyen elfoglaltsága nem lesz a nyáron - Németh Kristóf ugyanis az idén nem vállalt munkát erre az időszakra, a családja miatt!

2009.07.21 09:10ma.hu

Kizárólag a kisfiával, a másfél éves Lócival és feleségével, Nikivel szeretne foglalkozni az idén nyáron Németh Kristóf - A színész nem vállalt munkát, helyette Debrecenbe készül a neje szüleihez és Csopakra, egy kis nyaralásra.

Hamarosan költözik is a kis család, a jó levegő miatt a budai hegyekben szeretnének lakni, de még nem találták meg új otthonukat - adta hírül a Kiskegyed.

A színész számára gyorsan repülnek a hónapok, kisfia nemrég még egészen kicsi volt, ma azonban már jár és beszél.

Legnagyobb születésnapi ajándéka eddig a gyermeke világrajötte volt, hiszen november 7-én született, két nappal Kristóf születésnapja után...

A Barátok közt sztárja három éve találta meg élete párját a csinos, fekete hajú Niki személyében, aki az orvosi egyetemen tanult. A fiatal lány miatt költözött fel Debrecenből Budapestre, ahol új életet kezdett.

2007 júliusában a páros kimondta a boldogító igent, a magyar tenger partján, Balatonalmádiban rendezett ceremónián.

Az ünnepségen természetesen ismert sztárok is képviseltették magukat, és a buli nagyon jól sikerült. Igaz, a menyasszony nem mulathatott sokat, hiszen Nikolett ekkor már öthónapos terhes volt.

Németh Kristóf szerint a kis Lőrinc születése után még inkább elmélyült kapcsolata a feleségével.

Németh Kristóf kisfia különleges helyre kerül!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.