Több hete gyulladásban a bokája

Németh Kristóf: Nincs semmi bajom!

Németh Kristóf túl van azokon a vizsgálatokon, amelyek megállapítják, hogy mi okozhatta a bokájában kialakult gyulladást - A színész hétfőn ment be a kórházba egy teljes körű kivizsgálásra annak érdekében, hogy kiderüljön állhat-e komolyabb betegség több hete tartó boka problémája hátterében.

2010.01.15 14:30rtlklub.hu

Hosszabb ideje a Barátok Köztben sem szerepel Németh Kristóf boka-gyulladása miatt.

„Az előzetes orvosi vizsgálatok még nem tudták pontosan megmondani, hogy mi okozta a bokámban a gyulladást, így a megerőltetés, a reumatikus problémák, és még az autóimmun betegség is szóba jött"
– kezdte Németh Kristóf.

"A kórházi kivizsgálás során, azonban kiderült, hogy mind az autóimmun, mind a reumatikus betegségek kizárhatók. A lábamban a gyulladást megerőltetés okozta, amit a több hetes kezelésnek köszönhetően gyógyulttá nyilvánítottak az orvosok. Nagyon megnyugtató, hogy nincs komoly betegségem, egészséges vagyok! A kórházat holnap hagyom el, péntek este már játszom a színházban, és jövő héttől újra forgatok a Barátok köztben is.” – tette hozzá a színész.

Titokzatos kórtól retteg Németh Kristóf!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.