Nem tud járni Németh Kristóf!

Lecserélik a Barátok Közt Gézáját!

Átmenetileg Karalyos Gábor színművész veszi át a Németh Kristóf által megformált Kertész Géza szerepét a Barátok köztben. A csupán három hetes helyettesítés először fordul elő a sorozat történetében.

2010.01.07 14:30rtlklub.hu

Karalyos Gábor színművész veszi át Kertész Géza szerepét a Barátok köztben.

Nem végleges cseréről van szó, hanem a színházaknál is előforduló beugrásról, ugyanis Németh Kristóf december óta erős bokafájdalom miatt nem tud járni, ami feltehetően megerőltetés miatt kialakult gyulladásnak köszönhető, így nem tud eleget tenni színészi feladatainak sem.

A helyettesítésre azért van szükség, mert egy több hetes hiányzás esetében nincs lehetőség a jelenetek utólagos pótlására, valamint így biztosítható Németh Kristóf nyugodt és biztos felgyógyulása.

„Úgy gondolom, hogy a gyógyulásomat kitűnően szolgálja, hogy egy remek szakember kezel, és a családom gondoskodó ápolása is hozzásegít ahhoz, hogy hamarosan újra forgathassak. Sokszor átéltem már magam is, hogy milyen az, amikor az ember beugrik egy szerepbe. Nagyon köszönöm Karalyos Gábornak és a többi kollégának is a segítséget! Biztos vagyok abban, hogy a nézők is megkedvelik Gábort Kertész Géza szerepében.” - mondta Németh Kristóf.

Karalyos Gábor és Balogh Edina a sorozatban

Karalyos Gábor kihívásként tekint a feladatra.

„Örömmel vállaltam el a felkérést. Úgy gondolom, hatalmas feladat, egy olyan karakter bőrébe bújni, még ha rövid időre is, amelyet évek óta nézők milliói látnak estéről estére a televízióban. Mindent megteszek annak érdekében, hogy Kertész Géza karakterét hitelesen formáljam meg„ - mondta Karalyos Gábor.

Balogh Edina évek óta alakítja Kingaként Kertész Géza párját. "Számomra is teljesen új ez a szituáció, de egyben izgalmas is, hogy a "férjemet" egy időre más alakítja. Kristófnak pedig kívánom, hogy gyógyuljon meg, és várom vissza!" -tette hozzá Edina.

A sorozat producere úgy gondolja, hogy egy ilyen szituáció nem tartozik a megoldhatatlan kategóriába.

"Szerencsések vagyunk, hogy közel tizenkét év alatt eddig egyszer sem kerültünk ilyen helyzetbe" - kezdte Kalamár Tamás - "Mindig komoly gondot jelent egy produkció számára, ha valaki betegség következtében hosszabb időre kiesik a munkából, de ez egy olyan feladat, amit meg lehet oldani, hiszen a külföldi sorozatok, és itthon a színházak is élnek a helyettesítés lehetőségével. Reméljük, hogy Kristóf hamarosan meggyógyul és újra a stúdióban üdvözölhetjük" - mondta a producer.

Karalyos Gábor, aki színházi szerepein túl, többek között a Moszkva tér és A miskolci boniésklájd című filmekben is játszott, előre láthatóan, három hétig alakítja majd a fiatalabb Kertész fiú szerepét.

Németh Kristófnak nincsenek nagy álmai!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.