Repültek a bugyik, nyíltak a lábak

Képek 18 éven felülieknek: Durván arcpirító jelenetek az Erotika Expón!

Ahogyan az utóbbi években, úgy most sem fogták vissza magukat az Erotika Expón a közönséget szórakoztató fellépők - arcpirító természetességgel mutatták meg a legintimebb részeiket is.

18 éven felülieknek: Arcpirító jelenetek a színpadon... képgaléria

2010.11.15 10:29ma.hu

Idén több kiállítással együtt került megrendezésre az Erotika Expo és Vásár a budapesti Hungexpo területén, november 12-e és 14-e között.

Az erotikus termékekre, a buja testekre és forró jelenetekre kíváncsi nézők délutántól késő estig élvezhették a túlfűtött rendezvény hangulatát, melyet hó-show, valamint wellness szolgáltatások is színesítettek.

A programok műsorvezetőiként Majka és Lévai Adrienn remekelt. Érdekesség volt idén, hogy nem csak 18 éven felüliek látogathatták az expót, hanem kiskorúak is, igaz, ők csupán a korhatár nélküli tárlatokra mehettek be, de újdonságnak számított az első Erotikus Karácsonyi Vásár is.

Természetesen most is ámulhattak a nézők a bevállalós fellépők erotikus műsorain, akik a legnagyobb természetességgel tárták fel testük legintimebb részeit, és persze nem volt hiány akcióba lépő vibrátorokból sem.

A látogatók magyar és külföldi pornósztárokkal is találkozhattak és kérhettek tőlük autogrammot a VIP standon.

Huncut erotika extrém helyeken

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.