Gabriela Spanic levetkőzött!

Erotikus fotók: Így kínálja fel melleit a venezuelai sorozatsztár!

Sokan emlékezhetnek a népszerű venezuelai sorozatok sztárjára - a gyönyörű színésznő most megmutatta bájait az egyik férfimagazinban!

Erotikus képekben a gyönyörű Gabriela Spanic! képgaléria

2010.10.21 13:29ma.hu

Gabriela Spanic-et a hazai nézők ismerhetik, például a Paula és Paulina című, nálunk is nagy sikerrel futott sorozatból... A különleges szépségű színésznőre már akkor felfigyelhetett az erősebbik nem.

További képek egy dögös latin sztárról!

Gaby édesapján keresztül horvát származású, de Venezuelában nőtt fel, itt futott be modell- és színészi karriert. Három testvére van - a csinos fiatal lány már gyermekkorában színészi pályára készült, és csupán tinédzser volt, amikor statisztaként szerepelt is sorozatokban.

Pszichológia- és drámaszakos volt az egyetemen, majd 1992-ben részt vett egy szépségversenyen, ahol elnyerte a Miss Body címet. Ezzel elindult a karrierje.

A Fenevadak világa volt az első igazi szerepe, egy telenovellában. de játszott a Rosangélica, a María Celeste, a Mindent a szerelmedért című sorozatokban, nálunk elsősorban a Paula és Paulinával lett népszerű.

A gyönyörű színésznő, aki ma egy kisfiú édesanyja, most a H Magazine kedvéért ledobta ruháit. Erotikus fotósorozata nemcsak izgató, de bámulatosan szép is.

Vad csókolózás Anne Hathaway-jel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.