Cicire gyúr Arianny - bár arra már nem kell!

Őrjítő képek: Pucéran ment edzeni a nevadai szépség!

Erotikus fotósorozatot vállalt a nyuszis magazin kedvéért a vadító Las Vegas-i leányzó - Arianny súlyzók közé keveredett, méghozzá teljesen meztelenül.

Eszméletlenül dögös a meztelen Arianny Celeste! képgaléria

2010.10.20 06:29ma.hu

Talán hihetetlen, de a csábos, formás Arianny Celeste már négy hónaposan szerepelt! Egy autós üléseket népszerűsítő reklámba választották be.

További erotikus képek dögös bombázókról!

Fiatalon biztosította tökéletes alakját azzal, hogy tornázott, táncolt - nem csoda, hogy könnyű dolga volt 15 évesen, amikor már komolyabban érdeklődni kezdett a modellszakma iránt.

Nemcsak gyönyörű teste van, arca is kifejező és szép - egy fitness kampányban tűnt fel először.

Modell karrierje 2006-ban indult be igazán. Ekkortájt fedezték fel maguknak sorra az olyan népszerű férfimagazinok, mint az FHM vagy a Maxim.

Az utóbbi időben Los Angeles-be tette át székhelyét, ahol nemcsak fotózásokon, de videoklipekben, filmekben is szerencsét próbál. Arianny Celeste remek énekes, néhány saját dala is készült.

A kívánatos nevadai szépség ezúttal a Playboy-ban mutatta meg nem mindennapi idomait!

Mindent megmutat a kádban a dögös kolumbiai sztár

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.