Kivillant a miniből a tanga...

Kínos képek: Courtney Love közszemlére tette bugyiját!

Egy praktikus jótanács azoknak, akik nem szeretnének Courtney Love sorsára jutni: addig nyújtózkodj, amíg a miniszoknyád ér!

Courtney Love bugyija - csak erős idegzetűeknek! képgaléria

2010.10.29 11:29ma.hu

Döbbenetes, hogy egyes hírességek mit meg nem engednek maguknak, pedig már igazán hozzászokhattunk néhány extrém szokáshoz. Lassan már fel sem tűnik, ha egy-egy sztár - vagy inkább csak sztárocska - elfelejt melltartót venni vagy ha nem tud bugyivillantás nélkül kiszállni egy autóból.

Fotó: Egotastic

Courtney Love viszont ennél jóval óvatlanabb volt, amikor betért egy butikba vásárolni. Persze ki gondolta volna, hogy a gonosz eladók direkt úgy akasztják fel a szoknyákat, hogy azokhoz szegény miniszoknyás hősünknek nyújtózkodnia kelljen?

Vagy tán épp azért nézegette a hosszú ruhákat, mert rájött, miniben a nap további részében is kínos lesz a vásárolgatás?

Valójában már annak is örülünk, hogy legalább a bugyit nem felejtette otthon.

Courtney Love meztelenkedik a neten

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.