Courtney Love öngyilkosságot fontolgatott

Képek - Ki akart ugrani az ablakon Kurt Cobain özvegye

Meghökkentő bejelentést tett a Nirvana egykori frontemberének özvegye - Courtney Love-ot elkapta a kísértés, hogy egyszer és mindenkorra mindennek véget vessen.

Courtney Love televarratta magát virágokkal! képgaléria

2010.04.23 11:30ma.hu

Courtney Love öngyilkos akart lenni - Két héttel ezelőtt nem sok híja volt, hogy kiugrott az ablakon.

A lelkileg kissé labilis énekesnő-színésznő alaposan maga alá került, és hirtelen az jutott eszébe: valójában minek is él?

Courtney Love a lányával, Frances Bean-nel

Kurt Cobain volt párja boldogtalannak érezte magát és úgy gondolta, csak az öngyilkosság jelenthet számára menekülést.

Courtney azóta azt hangoztatja, egyáltalán nem tartja furcsának, hogy sok ember számára az a megoldás a problémákra, hogy maga vet véget az életének.

A csinos énekesnő nem titkolja, hogy nincs kibékülve magával.

Ennek nemrég tanúbizonyságát adta azzal, hogy hirtelen felindulásból öt darab piros virágot tetováltatott magára, és a műveletről készült fotókat feltette a Twitter közösségi portálra.

Courtney Love egyébként anyaként sem igazán vált be: tizenhét éves lányát elvette tőle a bíróság, és Frances Bean Cobain jelenleg a nagyszüleinél lakik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.