Miket beszél Courtney Love?

"Lefeküdtem vele!" - Bemártotta Kate Moss-t Cobain özvegye

Meghökkentő dolgot fecsegett ki a Nirvana néhai frontemberének felesége - A botrányairól ismert Courtney Love azt állítja, hogy ágyba bújt a szupermodell Kate Moss-szal. Igaz, csak egyszer.

Kate Moss még a szőrös nemi szervét is megmutatta! képgaléria

2010.05.21 17:30ma.hu

Noha nemrégiben kérte meg zenész kedvese, Jamie Hince a csinos topmodell, Kate Moss kezét, a Nirvana egykori sztárjának özvegye biztos forrásból tudja, hogy Kate a hölgyeket is szereti.

Courtney és Kate - tényleg lefeküdtek?

Nem tudni, hogy Courtney Love miért éppen most hozakodott elő a dologgal - bár a feltűnési viszketegség nem áll messze tőle.

A néhai Kurt Cobain párja egy interjúban döntött úgy, hogy nem tesz lakatot a szájára. Mint mondta, saját tapasztalatból beszél, hiszen a kilencvenes években bizony ő is egy ágyba keveredett a szőke szupermodellel.

Moss nemcsak vele, más hölgyekkel is lefeküdt - Love szerint ezt Kate maga sem titkolja, hiszen már számos esetben fecsegett pikáns múltbeli kalandjairól.

Persze nem biztos, hogy az olykor anorexiás külsejével sokkoló, nemrég meghökkentő virágos tetoválásaival, majd lányával való vitái kapcsán is a címlapokra kerülő Courtney teljesen józan állapotban fejtette ki véleményét Kate Moss-ról.

Hírforrások szerint ugyanis ahogyan máskor már előfordult vele, most is kábítószer hatása alatt állt az interjú alatt.

Nemrég egyébként azt állította, hogy Gwen Stefani párjával, Gavin Rossdale-el volt szexuális kapcsolata.

Courtney Love ronda, ezért jó az ágyban?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.