Pete Doherty halálos adagot adott?

Durva! Kate Moss expasija ölte meg a fiatal rendezőnőt?

Pete Dohertyt drogárusítás gyanújával tartóztatták le, a feltételezések szerint ő adta el azt a drogmennyiséget Robin Whiteheadnek, amibe később a fiatal rendezőnő belehalt.

Képekben a botrányhős rocker, Pete Doherty képgaléria

2010.03.24 13:30Napi Ász Online

Robin Whitehead rengeteg időt töltött el a Babyshambles frontemberével. Remekül összebarátkoztak a Pete Doherty előző bandájáról, a Libertines-ről szóló dokumentumfilm forgatása közben.

Robin Whitehead fiatal és csinos volt...

Sokat jártak együtt sportolni, gyakran mentek el együtt klubokba, bárokba; sokan sejtették, hogy talán lehet valami köztük.

A nő holttestét január 24-én találták meg, miután mentőt és rendőrt hívtak a napok óta csöndes lakáshoz. Dohertyt pénteken tartóztatták le, de óvadék ellenében kiengedték.

Áprilisban azonban bíróság elé kell állnia. Sokat ront a helyzetén, hogy más halálesetekkel kapcsolatban is felmerült a neve.

2006-ban jelen volt egy barátja szülinapi buliján, aki szintén aznap éjjel hunyt el drogtúladagolás miatt.

Mindig megússza Doherty?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.