Kaila Yu nekivetkőzött a fotós előtt...

Izgató képek - Barna mellbimbóival hódít a dögös taiwan-i lány

Erotikus fotósorozathoz állt modellt a különös szépségű távol-keleti hölgy, aki bár Taiwan-on kezdte életét, Amerikában futott be karriert...

Izgató képek: meztelenül pózolt a gyönyörű taiwan-i Kaila Yu! képgaléria

2010.10.29 06:29ma.hu

Egykor Taiwan-on élt, harmincegy évvel ezelőtt Taipei-ben született a kivételes szépségű Kaila Yu - háromévesen azonban Kaliforniába költözött a családja.

A kislány tehetségére, fantáziájára korán felfigyeltek, balettozott, énekelt, táncolt és zongorázott. Eközben kiválóan tanult és kínai iskolában is képezte magát.

További erotikus képek!

A középiskolában remekül teljesítő, de félénk fiatal lány később biológia szakon folytatta az egyetemet, és plasztikai sebésznek készült, de közgazdasági végzettséggel is rendelkezik - melyet azonban sosem használt...

Távol a szülői háztól döbbent rá arra, hogy szeretne a szórakoztatóiparban dolgozni. Los Angeles-be költözött, ahol elkezdte építeni modell - és énekesi karrierjét...

Kaila Yu - sokakhoz hasonlóan - a Playboy-tól elfogadott felkéréssel futott be igazán. Fotói megjelenése után a legtöbbször keresett "import modell" lett.

Mára a szépség úgy érzi, a modellkedésben mindent elért, amire vágyott, jelenleg inkább az éneklésre koncentrál...Kaila című első lemeze egyébként 2003-ban jelent meg.

Erotikus lapon a levetkőzött királynő!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.