Eva Herzigova ismét babát vár

Bájos fotók - Újra anya lesz a dögös cseh modell!

Eva Herzigova, aki első terhessége idején meztelenül is megmutatta magát, ismét anyai örömök elé néz.

Szerelmesek: Eva Herzigova és a párja, Gregorio képgaléria

2010.10.20 11:29ma.hu - Fotó: Bauer Griffin

Újra gyermeket vár Eva Herzigova! A gyönyörű, szőke cseh modell már a negyedik hónapban van, mindeddig azonban nem hozta nyilvánosságra terhességét.

Eva kedvese, Gregorio Marsiaj olasz származású. A csinos modellel 2001-ben szerettek egymásba, azóta már született egy közös gyermekük, a ma 3 éves kisfiú, George.

További fotók a modellről! - Eva és Greg egy esküvőn

A 37 esztendős Herzigova imád áldott állapotban lenni, s mint mondta, a párja is nagyon szépnek találta első terhessége idején. A modell szerint kapcsolatuk nem is lehetne csodásabb.

A párja mindenben támogatja, amivel csak lehet, elhalmozza várandós kedvesét. Nemcsak gyönyörűnek, hanem remek anyának is találja Evát, párjára és gyermekükre is nagyon büszke.

Herzigova korábban lelkesen mesélte, Gregorio minden alkalmat megragad, hogy dícsérje őt. Sokszor elmondja, neki van a legcsodásabb családja a világon és a legszuperebb párja.

A szépséges Eva Herzigova korábbi terhessége idején levetkőzött a Paradise magazinnak. Igaz, alig hízott, csupán a pocakja lett nagyobb. Akkor sem tagadta, mennyire élvezi a várandósságot, és nagyon tetszik saját magának.

Drága volt a terhes modell!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.