Larissa Riquelme focirajongóknak meztelenkedik

Sistergős fotók: Lelátón vetkőzött pucérra a dúskeblű szépség!

Nem csoda, hogy egyre népesebb a latin szépség rajongótábora - Mióta mély dekoltázzsal szurkolt a paraguay-iaknak a focivébén, Larissa elkezdte rendszeresen ledobálni a ruháit.

Larissa Riquelme a lelátón tette közszemlére bájait! képgaléria

2010.09.08 13:29ma.hu

Újabb vérforraló fotósorozattal lepte meg rajongóit a gyönyörű paraguay-i szépség, Larissa Riquelme, aki mindössze pár hónap leforgása alatt vált közkedvelt modellé.

További izgató képek Larissáról!

Leginkább aktjaival korbácsolja fel az erősebbik nem vágyait.

Larissa kezdettől fogva nem szégyenlős, nemcsak méretes kebleit és jellegzetes mellbimbóit mutatja meg kendőzetlenül, de a bugyit sem rest levenni.

Új fotósorozata három dimenzióban is látható, a brazil Playboy számára készült.

Korábban a Diario Popular-ban, a Hombre Extremo-ban és a Paparazzo magazine-ban mutatta meg bájait a 24 esztendős Riquelme.

Hoppá: A nyuszis lányokkal sem lehet már keresni?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.