Csak egy bugyi maradt Larissa Riquelme-n

Forró képek: A szőnyegen vetkőzött ki magából Paraguay szépe!

Nemrég focivébés szurkolásával verte ki a biztosítékot Larissa Riquelme - A gyönyörű paraguay-i modell keblei a játékról is elvonták a figyelmet...

Erotikus képek: Larissa Riquelme pucéran a szőnyegen! képgaléria

2010.07.27 11:30ma.hu

Ezúttal visszafogottabb helyszínen pózol a szemrevaló idomokkal megáldott leányzó, ám cserébe több ruhától válik meg.

Larissa Riquelme a paraguay-iak új gyöngyszeme. A gyönyörű testű és bájos arcú latin modellről nemrég a foci világbajnokság idején közölt az egyik férfimagazin vérforraló fotókat.

A barna szépség nem rejtegette formás, méretes kebleit - nem teszi ezt most sem.

Larissáról szobabelsőben készültek igen erotikus felvételek - a lány a kanapén, majd a szőnyegen forgolódik, láthatóvá téve izgalmas teste minden porcikáját.

A Paparazzo magazine számára készült fotósorozaton látszik: a paraguay-i hölgyemény élvezte a fotózást, készséggel csúszott-mászott pucér mellekkel a szőnyegen, a lépcsőn.

Kivillant az olasz focistaszerető cicije!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.