Brazil lány a Miss Earth győztese

Gyönyörű képek - Tüzes barna lány, Larissa Ramos lett a világ szépe!

Brazil hölgy nyerte el a koronát a fülöp-szigeteki Aklan városában megrendezett Miss Earth szépségversenyen - Larissa Ramos-t nyolcvan lány közül választották ki.

A brazil Larissa Ramos nyerte a 2009-es Miss Earth szépségversenyt! képgaléria

2009.11.23 12:25MTI/ ma.hu

Larissa Ramos lett a világ szépe - A brazil lány fejére került a korona a Miss Earth szépségversenyen, melyet a Fülöp-szigeteki Aklan városában tartottak meg a napokban.

A brazil szépséget az előző évi győztes, Karla Paula Henry koronázta meg. Larissát nyolcvan gyönyörű hölgy közül ítélték a legszebbnek.

Miss Earth ezúttal a környezetvédelem mellett állt ki, és ennek fontosságára hívta fel a világ figyelmét.

Magyarországot a 19 esztendős Kocsis Korinna képviselte a világméretű versenyen.

Larissa Ramos-ról királynővé koronázása után szexis képek is készültek Aklan város Boracay strandján. Tekintse meg őket!

Lapátot ragadott a szépségkirálynő!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.