Először díjazták a beavatkozáson átesett lányokat

Izgalmas képek: Urbán Réka az első Miss Plastic Hungary győztese

Első alkalommal rendeztek Magyarországon olyan szépségversenyt, amelyen csak plasztikai beavatkozáson átesett hölgyek vehettek részt. A győztes a szőke Urbán Réka lett.

Képekben: Urbán Réka lett a Miss Plastic Hungary 2009 győztese! képgaléria

2009.10.12 12:30ma.hu/MTI

Első alkalommal került sor hazánkban olyan versenyre, melyen csak plasztikázott hölgyek mérethették meg magukat. A döntő pénteken volt, a Hajógyári-szigeten.

Urbán Réka (középen), Horváth Alexandra (balra) és Kulcsár Edina - Fotó: MTI

A szőke Urbán Réka fejére került a korona az első Miss Plastic Hungary szépségversenyen - Horváth Alexandra és Kulcsár Edina pedig udvarhölgyekként mosolyoghattak a győztes mellett.

A versenyre több száz indulni vágyó hölgy regisztrált - Nem volt könnyű dolga a zsűrinek a fotók és a műtéti leírások alapján kiválogatni azt a 45 jelentkezőt, akiket továbbjuttattak az elődöntőbe.

Végül közülük választották ki azokat, akik pénteken a döntőben is színpadra állhattak.

A hölgyek tizenkilenc és harmincnyolc év közöttiek voltak. A nagy nap előtt egy hetet felkészítő táborban töltöttek teljes elszigeteltségben.

Gyakorolták a színpadi mozgást, részt vettek kommunikációs tréningen, jógán, s nem maradtak el természetesen a haj-, smink- és ruhapróbák sem.

Bódis Réka szervező az MTI-nek elmondta: olyan nőket kerestek a versenyre, akik önmagukkal elégedettek.

Sugárzik róluk a külső és a belső harmónia, a szépség és a boldogság, talpraesettek, jól esik rájuk nézni. Akkor szép egy plasztikai sebész munkája, ha nem látható - tette hozzá.

A szervezők úgy vélik: hazánkban még mindig nem elfogadott a szépészeti plasztikai sebészet, a nagy többség előítélettel viseltetik a plasztikázottak iránt.

Pedig a világ fejlettebb részein teljesen természetes beavatkozásként kezelik az ilyen műtéteket.

Céljuk, hogy megmutassák: a plasztikai sebész beavatkozásával elérhetők a szép és ízléses női külsők olyan esetekben is, amikor azt a természet nem teszi lehetővé.

 A Miss Plastic Hungary 2009 királynője a koronázáskor új lakásának kulcsát vehette át, de az első három helyezett hölgy plasztikai sebésze is díjazásban részesült.

Gondja adódott a határon a plasztikázott nőknek...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.