Furcsa bohócarca lett Rocky Balboa-nak

Képek: Ijesztően szétplasztikázták Sylvester Stallonét!

A világhírű színész is megjelent Velencében a filmfesztiválon, s bizony nem egy jelenlevő vonta fel meglepetten szemöldökét a láttán - Sylvester Stallone lassan nem hasonlít önmagára.

Meghökkentő: Így fest Sylvester Stallone arca most! képgaléria

2009.09.16 12:15ma.hu

Régóta téma a bulvársajtóban a híres Rocky Balboa megszemélyesítőjének plasztikai műtétje - Úgy tűnik, Sylvester Stallone minden megjelenésével meglepetést okoz a rendezvényeken.

Sylvester Stallone fiatalon

A ráncfelvarrások következtében ugyanis arca olyan mértékben megváltozott, hogy régi vonásait nehéz felfedezni. Csak az "összkép" hasonlít...

A Daily Mail szerint a Velencei Filmfesztiválon való megjelenésekor Stallone igen erős sminket is viselt, s ez csak még feltűnőbbé tette egyébként is furcsa külsejét.

Arca egyre "narancsosabb" és merevebb - írja a Daily Mail.

A
63 éves színész, a nyolcvanas évek akcióhőse felett eljárt az idő, s ő ezt botoxkezelésekkel igyekszik elfeledtetni.

Valószínűleg nem itt és most fejezné be filmes pályafutását, s a vásznon továbbra is szívesen maradna fiatalos.

Arca azonban egyre jobban feszül a botoxtól, s bár a plasztikai sebész kétségtelenül megfiatalította a sztárt, vonásait valahogy nem adta vissza.

Az ötödik Rambo-ra készül Sylvester Stallone!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.