Az amerikai rapper akciófilm hőse lesz!

Sylvester Stallone most készülő filmjébe nyomta be 50 Centet!

Curtis Jackson, alias 50 Cent eddig nem a filmszerepeivel hódított, pedig az utóbbi időben egyre nagyobb érdeklődést mutatott a mozi iránt, és egy ideje már színészként is próbálja kamatoztatni tehetségét.

2009.03.20 19:40ma.hu
Kiállt 50 Cent mellett

Sylvester Stallone most készülő akciófilmjében kapott főszerepet a híres rapper, 50 cent, a zenész saját filmcéget indított el, a Cheetah Vision nevű vállalat első alkotásában mindjárt főszerepet játszik, de idén másik két moziban is feltűnik majd.
 
A napokban pedig Sylvester Stallone legújabb produkciójában kapott egy szerepet, amit Forest Whitaker-nek szántak. Stallone-t sokan bírálták, hogy mit keres a rapper olyan művészek mellett a filmben, mint Mickey Rourke, Jason Statham és Jet Li. 

- "Egy játékos pont annyira jó, mint az edzője. Ha valaki jól tud kommunikálni egy médiumban, akkor egy másik médiumban is ugyanolyan jól megállja a helyét, amennyiben mindent belead, és megkapja a kellő támogatást. Higgyenek nekem, Forest Whitaker lecserélése 50 Centre kiváló húzás volt" - mondta a szereplőválasztásról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.