Gengsztert csinálnak a labdarúgóból?

Stallone Beckham-re akart lövöldözni! - Képekben a sármos focista

A sportolók gyakran egészítik ki amúgy is csillagászati keresetüket rövidke filmszerepekkel. Ezért gondolta jó ötletnek Sylvester Stallone is, hogy meggyőzze David Beckham-et egy Rambo-beli szereplésről - A nyugdíjas akciósztár az egyik rosszfiú karakterét szánta az aranylábú focistának...

David Beckham - Sztárfocista, férj és családapa képgaléria

2008.03.09 17:00netbulvar.hu

A sportolók gyakran egészítik ki amúgy is csillagászati keresetüket rövidke filmszerepekkel. Ezért gondolta jó ötletnek Sylvester Stallone is, hogy meggyőzze David Beckham-et egy Rambo-beli szereplésről.

A nyugdíjas akciósztár az egyik rosszfiú karakterét szánta az aranylábú focistának. Sly nagy rajongója Becks-nek, így szívesen üldözte volna hónapokon keresztül a dzsungelen. Szerinte jót tett volna a sportoló hírnevének is, hogy egy hatalmas hollywoodi szuperprodukció plakátján virít a neve.

Ám David kénytelen volt visszautasítani Stallone-papa ajánlatát, mert túl véresnek találta a forgatókönyvet. A mozi gyilkos koncepciója nem fért volna össze az ő ártatlan, világmegmentő törekvéseivel.

David inkább marad a fotózásnál...

A sok gyerek rajongója sem örült volna, ha kedvencük valakinek a száján keresztül tépi ki a szívét. Persze ez nem jelenti azt, hogy a későbbiekben ne vágyna filmszerepekre, akár egy Stallone alkotásban is. Csak kellően családbarátnak kell lennie a szkriptnek.

A hatvanegy éves izomkolosszus a futballpályák királya nélkül is összehozta John Rambo hattyúdalát. Bár azt elismeri, hogy életében nem szenvedett még annyit felvételen, mint amikor Burmában rögzítették a jeleneteket.

Mindene sajgott, és néhányszor majdnem lelőtték őket a dzsungelben tanyázó gerillaharcosok. Ehhez az élményhez képest olyan volt a Rocky Balboa forgatása, mint végig balettozni a Diótörőt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.