Veszélyes David - ájulást okoz!

Padlóra rogyasztotta Beckham a rajongóját! - Képekben a sármőr focista

Ilyen még nem volt - David Beckham alaposan megijesztette egy rajongója, aki miután megkapta imádott focistájától a várva-várt csókot, összecsuklott Beckham karjai közt!

David Beckham - Sztárfocista, férj és családapa képgaléria

2008.02.13 09:10ma.hu

Úgy tűnik, David Beckham láttán még a legerősebb idegzetű leányzók is elveszítik a tartásukat....Különös tekintettel a sztárfocista rajongóira, akik már David egyetlen pillantásáért vagy kézfogásáért verekedni tudnának.

A hosszú évek óta pályán levő, jelenleg az L. A. Galaxy csapatát erősítő focista már gyakorlottan kezeli imádóit, ám vannak esetek, amikor ő is ledöbben... A minap ez történt - adta hírül a FemaleFirst.

David Beckham ezúttal nem a futballpálya közelében akadt össze egy rajongójával, hanem egy Grammy-gála előtti party-ra menet. A futballsztár Janet Jackson és kedvese bulijára volt ugyanis hivatalos.

Alig érkezett meg feleségével, a tökéletes puccparádéban feszítő Victoriával a helyszínre, egy fiatal lány kiszúrta a tömegben. Tűzgolyóként rontott ki az emberek közül, és célba vette Beckham-et.

Autogramm helyett csókot kért tőle, David Beckham pedig az első meglepetés hevében puszit nyomott a lány arcára - ebben a pillanatban a felfokozott idegállapotban levő leányzó összecsuklott előtte. A focista azonnal segítséget hívott, és vizet hozatott az elalélt rajongónak. Majd mindenkit biztosított afelől, hogy hamarosan kutya baja sem lesz...

Érdekes módon Victoriát nem különben hatotta meg az eset. Valószínűleg a világ legtermészetesebb dolgának tartja, hogy sármos férje láttán csak úgy hullanak a földre a leányzók...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.