A Beckhameknek egy nem elég

Beckham két éve újranősült - képeken a sztárpár

Brit lapértesülés szerint David Beckham angol futballcsillag két éve másodszor is örök hűséget esküdött feleségének, Victoriának. Egész ügyesen titkolták, de egy névtelen barát most már kotyogott.

Képeken a kitartó páros képgaléria

2008.02.17 19:00MTI

A Daily Mirror című újság úgy tudja: az esküvőt 2006. május 8-án - a legszűkebb családi és baráti kör jelenlétében - a házaspár London melletti házában, a "Beckingham Palotában" rendezték meg.

"Álomszép volt a ceremónia, gyönyörű nap" - emlékezett a család egyik barátja, aki részt vett az ünnepségen. "Sokáig sikerült titokban tartani az ügyet."

A lap szerint Beckham ötlete volt, hogy újra megkérje Victoria kezét, ráadásul a frigyet egy közös tetkóval szentesítették. Az álompárnak három gyermeke van, Brooklyn, Romeo és Cruz; utóbbi a megismételt mézeshetek gyümölcse.

Az angol sztár jelenleg a Los Angeles Galaxyban játszik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.