Bíznak a sikerében!

Több folytatást is terveznek Stallone filmjéhez!

Tevékeny évek elé néz a hollywoodi nehézfiú, Sylvester Stallone, hiszen a stúdiófőnökök máris több folytatást terveznek még be sem mutatott filmjéhez, a The Expendables címűhöz.

2009.07.09 16:30ma.hu

A The Expendablest 2010. április 23-án mutatják be az amerikai mozik, de máris annyira bíznak a sikerében, hogy franchise-t akarnak köré építeni, ami több filmfolytatást is jelent.

Az akciósztár – aki nemcsak írta és rendezte a filmet, de szerepel is benne – sztárgárdát sorakoztatott fel munkájában, olyan nevekkel, mint Jet Li, a nagy visszatérő Mickey Rourke, Jason Statham, Eric Roberts és Dolph Lundgren.

A korábbi hírekkel ellentétben azonban Forest Whitaker, Ben Kingsley és Sandra Bullock mégsem szerepelnek az akciófilmben. A The Expendables jelenleg az IMDb filmes adatbázis szerint az utómunkálatoknál tart, azaz közel sincs még kész, ez azonban nem akadályozta meg a filmet gyártó Millennium Films stúdió vezetőit abban, hogy több folytatást is tervezzenek.

- "Határozottan folytatni szeretnénk a projektet. Máris van néhány ötletünk a The Expendables 2-höz és 3-hoz is. Igen, meg tudom erősíteni: ez egy filmes franchise lesz" – nyilatkozta Avi Lerner a Millennium Filmstől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.