Saját magát tette tutiba a rajongó

Zámbó Krisztián hisztis: guminőt kapott

Zámbó Jimmy fia azt állítja, hogy még sohasem használta azt a rajongójától kapott guminőt, aminek a fejére a delikvens a saját arcképét ragasztotta. Vajon használta is?

2010.10.09 08:23tabu.tv

"Számomra nagyon fontos, hogy egy nőnek különleges szeme legyen, de persze a természete sem elhanyagolható, hiszen nagyon nagy türelem kell hozzám, mert én egy hisztis fiú vagyok!" - meséli a Duna Gyöngye Szépségverseny döntőjén Zámbó Krisztián, aki a lehető legőszintébben mesélt a nőkkel való kapcsolatáról a Tabu Tv riporterének.

"Nagyon szeretem, ha a kedvesem szexi, főleg, ha ez látszódik is rajta és büszke lehetek rá. Ennek ellenére fellépésekre általában nem viszem magammal, mert egyrészt ez az én magánszférám, másrészt pedig általában elég heves hőmérsékleten élek olyankor. A rajongóimnak a 80-90 százaléka is nő, ezt pedig nem mindig kultiválja a kedvesem..." - mondta el a tabutv.hu felvételén az énekes.

Zámbó Krisztián népes női rajongótábora azonban sokszor nem ragad meg az autogramkérésnél, hanem van, hogy sokkal durvább dolgok történnek.

"Egyszer kaptam egy guminőt, amire a hölgy rátette az arcképét, és ráírta, hogy használd egészséggel! Persze én nem használtam..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Zámbó Jimmy fia, aki mellre adott már autogramot, de popsira sohasem írná alá a nevét.

"Nekem nagyon fontos, hogy szimpatikus legyek az embereknek. Vannak ezek a közösségi oldalak, és itt is egyfolytában chatelek a rajongóimmal, és ezen nagyon meg vannak lepődve, mert a többi celeb nem nagyon válaszol a leveleikre." - elemzi a rajongókkal való hatékony kapcsolattartás lényegi kérdését Zámbó Krisztián a Tabu Tv internetes videójában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.