Rájár a rúd a családra...

Szívinfarktust kapott Zámbó Jimmy nővére!

Már márciusban sejteni lehetett, hogy baj lesz - Súlyos szív- és keringési problémák léptek fel a néhai Király lánytestvérénél, Zámbó Mariettánál, aki most szívinfarktust kapott.

2010.07.12 08:30ma.hu - Fotó: Kiskegyed-stop.hu

Szívinfarktusát követően szívkatéterezésen is átesett Zámbó Marietta, az egykori híres énekes testvére, aki nehezen beszélt állapotáról. Öccse, Zámbó Árpy is megerősítette, hogy az asszony beteg, öt hete esett át infarktuson.

Már márciusban felléptek szív- és keringési problémák nála. Marietta, aki ma is gondosan ápolja az elhunyt Zámbó Jimmy emlékét, betegségén túl csak arról beszélt: várja a fejleményeket Hulé Éva könyvével kapcsolatban, akiről most nem tud semmit. Tudják, hogy egészségi és anyagi helyzete jelentősen romlott, így bizonytalanná válhat, napvilágot lát-e a kötet. Hulé Éva valószínűleg igazat mond, hiszen a helyszínen volt. Remélhetőleg, egyszer kiderül az igazság - mondta a Napi Ásznak Zámbó Marietta.

A nagybeteg Hulé Éva, Zámbó Jimmy halálának egyetlen szemtanúja májusban még úgy nyilatkozott a Király testvéreiről, nem érti, miért viselkednek olyan furcsán vele.

Korábban készségesnek ismerte meg őket, de az asszony szerint egy ideje elérhetetlenek lettek a számára. Emiatt úgy gondolta: csak addig volt rá szükség, amíg elindította leleplező könyve hírét.

Éva szerint mindannyian lelkesek voltak, amíg a kötet körüli felhajtás tartott - naponta felhívták és a kórházban is meglátogatták. Ám az asszony attól tartott, a hírverés csitulásával a lelkesedés is alábbhagyott.

Zámbó Marietta ugyanakkor legutóbb a testvére, Jimmy emlékére szervezett gáláról beszélt, fájlalta, hogy - elmondása szerint - a néhai énekes neje, Edit asszony becsmérelte a tizedik évfordulós eseményt, noha a testvérek őrzik és ápolják Jimmy emlékét.

Marietta megemlítette, hogy a Király gyermekeivel jó a viszonyuk, de Edittel sajnos nem igazán. Hozzátette: nem érti, miért nem látni soha Jimmy feleségét a temetőben, és miért nem mer a szemükbe nézni.

Edit asszony a felvetésekre csak annyit mondott: erre a szintre nem hajlandó leereszkedni.

"Ez egyenlő a halállal" - mi vár Jimmy halálának szemtanújára?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.