Állandóan vért és infúziót kap Hulé Éva

"Tudom, hogy sietnem kell..." - Nagyon rosszul van Zámbó Jimmy halálának szemtanúja!

Megvan a veszélye, hogy már nem éri meg a következő őszt Hulé Éva, aki a Király halálának egyetlen szemtanúja? A nagybeteg asszony állapota ismét rosszabbra fordult, napok óta nem marad meg benne folyadék.

2010.03.22 12:30

Hulé Éva korábban már elveszítette egyik lábát, majd nemrég a másikat is amputálniuk kellett az orvosoknak - Amikor már úgy tűnt, stabilizálódott az állapota, újra kórházba kellett vinni. Pár nap óta ismét rosszul van Zámbó Jimmy halálának szemtanúja - adta hírül a Napi Ász.

Az asszony nem tagadja: napok óta nem marad meg benne folyadék, megtámadta ugyanis betegsége a veséjét is.

Állandóan infúziót és vért kap, egyelőre szó sem lehet arról, hogy hazaengedjék. Orvosai azzal biztatják, jövő hétre már jobbra fordulhat az állapota - mondta el a Napi Ásznak Hulé Éva.

Bezárva fekszik hónapok óta, szinte senki sem nyitja rá az ajtót, hogy kivigye a levegőre. Nem tudja azt sem, mi lesz vele, ha egyáltalán felépül - vallja be a beteg asszony, akinek szeme egyik pillanatról a másikra felakad, és másodpercekre elveszíti kapcsolatát a külvilággal...

Hulé Éva úgy érzi, korábban húsz hónapon át volt nagyon rossz állapotban, mégis erőre kapott.

Úgy érzi, most is van célja: hogy végre kiderüljön Zámbó Jimmy halálával kapcsolatban az igazság. Ez tartja életben, és ad erőt neki, de tudja, hogy sietnie kell - mondta elhaló hangon a Napi Ásznak az asszony.

Rendőrségi akták Jimmy haláláról - részleteket itt tudhat meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.