Leporolják a tragédia iratait?

A szemtanú ügyvédet fogadott - Megnyílnak a Zámbó Jimmy-akták!

Az elmúlt időszakban elindult csatározás eredményeként úgy tűnik, ismét ügy lehet Zámbó Jimmy halálának körülményeiből - A tragédia szemtanúja jogi képviselőt is fogadott, az ország egyik legismertebb sztárügyvédjét.

2010.02.22 07:35

Leporolhatják a kilenc évvel ezelőtti tragédia iratait - Mióta Hulé Éva, Zámbó Jimmy halálának szemtanúja megszólalt, újra elindultak a csatározások.

Felfogadta dr. Magyar Györgyöt, hogy tekintsen bele a rendőrségi jegyzőkönyvekbe és készítse elő a talajt egy esetleges jogi hadmozdulat megtételéhez. Jogi képviselő segítségét kérte, hogy hivatalosan is üggyé váljon a máig vitatott eseménysorozat Jimmy halálával kapcsolatban - adta hírül a Napi Ász.

Hulé Éva a lapnak elmondta: a továbbiakban nem kíván nyilatkozni, sem a készülő könyvéről, sem pedig a végzetes éjszakáról.

Megelégelte Jimmy özvegyének kijelentéseit, és úgy döntött: megbízza az ügyvédet az ügymenet további kezelésével. Ő fog nyilatkozni is helyette - szögezte le, és pereket is kilátásba helyezett nemcsak Zámbó Edit, de néhány lap ellen is - írja a Napi Ász.

Dr. Magyar György a lapnak úgy nyilatkozott, valóban felkérést kapott Hulé Évától - konkrét ügy nincs, az iroda csak arra kapott megbízást, hogy ügyelőkészítést folytasson.

Vagyis, bekérik az üggyel kapcsolatos iratokat és azokat átvizsgálják. Hogy a jövőben következik-e bármilyen jogi lépés, az attól függ, hogy az átvizsgálásnak mi lesz az eredménye - adta hírül a Napi Ász.

Zámbó Edit: Jimmy a végtelen kedvességével hódított meg

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.