Krisztián mégsem járná apja útját

Az elhunyt Zámbó Jimmy-vel duettezik a fia!

Első nagy bulijára készül a néhai énekes gyermeke - Zámbó Krisztián nemcsak meglepetésvendégeivel lép majd fel, hanem édesapjával is énekelni fog!

2010.04.22 06:30ma.hu - Fotó: rtlklub.hu

Koncerttel készül május végén Zámbó Jimmy fia - Az énekes élő zenekarral, meglepetésvendégekkel szolgál, de egy igazán különleges dolgot is tartogat azok számára, akik meghallgatják: együtt fog énekelni az édesapjával! A technika segítségével ez ma már megoldható.

Jimmy és Zámbó Krisztián hangszíne hasonló, de a fiú nem apja útját akarja járni. Maradandót akar létrehozni, de nem áll be a sorba. Krisztián nagyon sokat köszönhet a párjának, Beatrix-nak, aki mindenben mellette áll és meghallgatja.

Kedvesével egy közösségi oldalon ismerkedett össze Jimmy fia. Két hétig leveleztek, majd egy hónapig nem találkoztak, aztán elmentek moziba. Egy éve már, hogy boldogok együtt. Beatrix a fiú dalairól is megmondja véleményét - adta hírül az Epizód magazin.

Zámbó Krisztián nemrég az édesapja halála kapcsán újra felröppent találgatások miatt szólalt meg. Míg korábban nem szívesen nyilatkozott, akkor szükségét érezte, hogy elmondja, megviselte, ami a családjában zajlott február óta.

Szerinte így is rendkívül nehéz együttélni azzal, ami az édesapjával, Zámbó Jimmy-vel történt, és emellett még a családtagok között is viszály van.

Krisztiánt kiborítja, hogy egy évtizede nem békülnek ki egymással, sértegetések, viták folynak, sokszor a bulvárlapok címoldalain keresztül. A fiú bevallotta: nem érti, hogyan juthattak idáig.

Ő sosem vett részt a viszálykodásban, állást foglalni sem akart. Mint mondta, mindenkit szeret a családban, ezért megvádolni sem tudnak senkit, és jobb éenne, ha bízhatna a saját családtagjaiban.

Zámbó Krisztián úgy fogalmazott: olyan életet szeretne, mint az édesapjáé volt: ő tartotta össze a családot és mindenkivel jóban volt.

Ötvenezerért árulják Zámbó Jimmy emlékét - nem kell senkinek?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.