Csak mesékből ismerheti majd nagyapját...

Zámbó Jimmy ingét viseli majd az énekes unokája

Júniusra várja gyermekét a Király fia, Zámbó Sebastian és kedvese - Zámbó Jimmy gyermekét bántják az édesapja körül kialakult újabb botrányok, de mint mondta, nem szeretne ezzel foglalkozni és tönkretenni a boldogságát.

2010.03.29 06:45ma.hu

Felkészülten várja első gyermekét Zámbó Sebastian és párja, Éva - A kicsi várhatóan júniusban érkezik, és mivel saját lakásuk még nincs, a család csepeli otthonába viszik majd haza a babát, ahol szobáját is berendezték már.

Sebastian-t bántja, hogy édesapja halála körül ismét kialakultak a találgatások, de igyekszik ezzel most nem foglalkozni. Ha ő feszült, akkor a kedvese is az, és nem akarja, hogy ez a kisbabára is hatással legyen - szögezte le a leendő apa. Zámbó Jimmy fia nem vágyik a zenészvilágba, kifőzdét nyitott, ahol mindenesként dolgozik. Ételt készít, de van, hogy felszolgál. Jut neki persze Jimmy jogdíjaiból is.

A gyermekük születése után szeretné elvenni feleségül a párját - Sebastian reméli, apja is boldogan néz rájuk az égből. Sokat mesél majd róla születendő kisfiának, és már megszerezte neki a nagymamától Jimmy babaingét is. Egyéves koráig hordhatja is majd. A kicsi második neve már biztosan Sebastian lesz - adta hírül a Napi Ász.

A Király halálával kapcsolatban mostanság újra szárnyra keltek a hírek. Hulé Éva, Jimmy egykori bizalmas barátja és halálának egyetlen szemtanúja ugyanis novemberre ígérte könyvének megjelentetését, melyben feltárja az utolsó időszak és az énekes végzetes éjszakájának körülményeit.

Mint mondta, a vallomásában csak két mondatot változtatna meg, de abban benne lesz a teljes igazság. Ok és okozatra fény derül, ő pedig nyugodtan halhat meg.

Az idős és beteg asszony azonban azóta több különös dolgot is elárult a Zámbó családról. A közelmúltban ismét nagyon rosszul lett.

Korábban már elveszítette egyik lábát, majd nemrég a másikat is amputálniuk kellett az orvosoknak. Amikor már úgy tűnt, stabilizálódott az állapota, újra kórházba került.

Hulé Éva elmondta, tisztában van azzal, hogy nincs sok ideje hátra, de korábban húsz hónapon át igen rossz állapotban volt, mégis erőre kapott. Most is van célja: hogy végre kiderüljön Zámbó Jimmy halálával kapcsolatban az igazság. Ez tartja életben, és ad erőt neki, de tudja, hogy sietnie kell - fogalmazott.

A sztár halálának szemtanúja egyébként Zámbó Sebastian-nal kapcsolatban azt mesélte az egyik lapnak, hogy a fiú először nem is édesapja vezetéknevét viselhette, csak hosszabb közbenjárást követően.

Ennek oka pedig az volt, hogy amikor Jimmy és neje, Edit gyermeke megszületett, az asszony hivatalosan még egy másik férfi felesége volt.

Újabb titkot tár fel Jimmy bizalmasa!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.