"Neki énekelek, ez hozzá szól."

Zámbó Jimmy fiát guminővel zaklatják!

Zámbó Krisztián folyamatosan azon dolgozik, hogy karrierjét minél magasabb szintre emelje. Most csajokról, párkapcsolatról és rajongói ajándékokról a tragikus sorsú sztár fia!

2010.07.31 08:02celebgyar.hu

Krisztián a vadító bőrdzseki ellenére egy érző szívű pasinak tartja magát, aki a saját tekintetével igézi meg a lányokat, de ez kevés ahhoz a boldogsághoz, amire vágyik, hogy akár saját családalapításba kezdjen egy hozzá közelálló lánnyal.

Elmondása szerint barátnője mindig van és csakis a tartós kapcsolatokat keresi. A fellépéseken folyamatosan aratja a sikereket a lányok körében, ebben a dologban pedig kísértetiesen hasonlít édesapjára.

Arra a kérdésre, hogy a koncerteken mennyire zabálják meg Őt a nők, úgy felelt, hogy „nagyon tudok artikulálni és gesztikulálni, ez az erősségem. Nagyon szeretem a szemkontaktust. Ez nagyon fontos, mert ha ránézek egy lányra, akkor úgy érezze, hogy neki énekelek, ez hozzá szól.”

A sikerek mellett persze nem maradhatnak el a rajongóktól kapott ajándék tárgyak sem. Krisztián beavatta a Celebgyár.hu-t, hogy bizony vannak durva dolgok, amik gazdagítják a lányoktól kapott értékeket.

„Kaptam egy guminőt, amin egy hölgynek az arca volt rajta. Azt mondta, hogy használjam”.

Hogy Krisztián kipróbálta-e a guminőjét kiderül a Celebgyár.hu riportjából.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.