Travihimnusszal debütál a TransTolerans

Videó: Már nem akarnak playback-elni a transzvesztiták

Himnuszt énekel és saját dalait adja elő most készülő lemezén a frissen megalakult transzvesztita-trió. Az albumon neves sztárok is dalra fakadnak.

2010.09.24 15:29tabu.tv

Első közös lemezük felvételeire készül a TransTolerans együttes, akik megalakulásukról meséltek a Tabu Tv riporterének.

- "Én 14 éve vagyok az éjszakában műsorvezető, nekem 2007-ben megjelent egy önálló albumom, és most úgy gondoltam, csinálok egy együttest, és nem playback-elünk, hanem a sajátjainkat fogjuk előadni" - meséli az internetes sztártévé riportjában Amanda Elstak.

A transzvesztita előadók által készített lemezen olyan neves művészek is énekelnek, mint Szirmai Móni, Sárközi Anita, Bódy Magdi, Mary Zsuzsi vagy MC Ducky.

Fotó: tabutv.hu

- "Sok művész és sztár is együttműködik velünk, akik egy-egy dalt is eléneklnek majd a lemezen" - mesélt a készülő albumról a Tabu Tv riportjában Amanda. - "December elsejére várható a himnuszunk megjelenése, akkor van ugyanis az évgála, aminek a háziasszonya vagyok, és ott a tizenöt résztvevő együtt fogja előadni a tolarencia himnuszt.” - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Samatha.

Amanda mellett másik két transzvesztita előadó alkotja a TransTolerans triót. - "Brittany az előadásban nagyon jó, Samantha viszont az erotikus dolgokat képviseli jobban inkább, hiszen őt a műsorirodám is inkább erotikus rendezvényekre közvetíti.”- mutatta be az együttest a tabutv.hu felvételén a transzvesztita előadó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.