Mondják: Hú de csúnya vagy b...zdmeg!

Ilyen egy New York-ból jött transzvesztita!

Marlon Extravaganza adott exkluzív interjút a Tabu Tv-nek. A talán egyeseknek megbotránkoztató kinézetű transzvesztita párjával együtt érkezett egy divattal kapcsolatos party-ra, ahol az elfogadásról, és a hozzá hasonló szexualitású emberek mindennapjairól mesélt a sztártévének.

2009.08.18 18:10ma.hu
Marlon Extravaganza

- „Azt szeretem Budapesten, hogy itt az ember úttörőt játszhat, itt mindenkinek van valami véleménye az emberről, de mindez nem számít, mert most csináljuk az utat a jövő generációjának, akik szintén transzexuálisok lesznek.” - meséli a Tabu Tv-nek a New York-ból érkezett transzvesztita, Marlon Extravaganza.

A Tabu Tv megtudta: a két nő úgy érzi, hogy ők csak a szexualitásukban térnek el a többi embertől, de egyébként más dolgokban ugyanolyanok, mint mások, de ennek ellenére tudják nagyon jól, hogy amiatt az egy dolog miatt nagyon nehéz őket elfogadni.

- „ Nagyon sokszor például utazom valamilyen közlekedési eszközön, és emberek összesúgnak mögöttem, hogy hú de csúnya vagy b*zdmeg. Ennek ellenére én biztos vagyok benne, hogy nagyon egzotikusan nézek ki, van önbizalmam, mindegy, hogy már eljárt az év felettem, hogy bejártam a világot, de én bírom a kinézetem.” - mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában Marlon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.