Kínos helyzetbe került miatta a focista

Képek - Meghalt AIDS-ben Ronaldo transzvesztita "partnere"

Nagy botrányt kavart tavaly tavasszal, amikor híre ment, hogy a sztárfocista három, nőnek nézett férfit invitált a hotelszobájába. Egyikük a napokban hunyt el AIDS-ben.

Ronaldo Luis Nazario de Lima képekben! képgaléria

2009.07.13 09:40ma.hu

Szexbotrány részese volt tavaly áprilisban Ronaldo, az ismert sztárfocista, teljes nevén Ronaldo Luis Nazario de Lima, aki a hírek szerint felhívott hotelszobájába három transzvesztitát.

Ronaldo - Fotó: soccersplanet

A nőnek nézett egyénekről időközben kiderült, hogy férfiak, így Ronaldo visszakozott.

Egyik transzvesztita, a 22 éves Andre Albertini azzal vádolta meg a sportolót, hogy nem fizette ki az éjszakát, pedig az árban előre megállapodtak.

Ronaldo visszautasította a vádat, azzal védekezve, hogy nem tudta, férfiakról van szó.

Nem töltötte velük az éjjelt, így aztán úgy véli, nincs is miért fizetnie. Albertini azonban Ronaldo elmondása szerint zsarolni próbálta őt.

Ezek után az eset nem maradhatott titokban, s Ronaldónak igen kínos helyzettel kellett szembenéznie. Kedvese szakított vele, több szponzorációs szerződése is veszélybe került.

Andre Albertini a napokban életét vesztette. A huszonéves férfit múlt héten egy Sao Paolo-i kórházba szállították, ahol csütörtökön elhunyt.

Másnap el is temették. Ronaldo "partnere" 2006 óta szenvedett a súlyos betegségben.

Olvasson Harry Potter alakítójának transzvesztita kalandjáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.